Akuten

akuten

Dokumentärserien Akuten är en intim, kraftfull och ibland komisk inblick i livet och döden. Tittarna får följa med till King's College Hospital i London - ett av Storbritanniens mest hektiska sjukhus - och med hjälp av över 70 kameror komma nära både patienterna och personalen och alla de känslor som rörs upp på en. Under jourtid (efter kl ) är akuten rätt plats för dig som har en sjukdom eller skada som kräver vård innan din hälsocentral öppnar sina dörrar igen.På akuten gör vi en vårdbedömning genast då du anmäler dig. Vid bedömningstillfället avgör vi bland annat om du behöver dejourmässig vård, och hur snabbt du i så fall. Denna bedömning är en viktig process ur patientsäkerhetssynpunkt, och medför att de som är svårast sjuka tas hand om först. Det går därför inte att säga på förhand hur länge du kan få vänta på akuten. Ibland kommer det in mycket svårt sjuka patienter som måste tas om hand omedelbart, du kan då få vänta lite längre.

Akuten Video

AMBULANS TILL AKUTEN MITT I NATTEN!

Studie: Akuten

KAVALETT 356
Akuten 411
Akuten 761
Akuten 245
NOTTING HILL FILM 706

Akuten - Ett

En årig kvinna förs till sjukhuset efter att ha fått en spark av en häst, och en pensionerad mjölkbonde lider av kraftigt näsblod. Akutmottagning vuxna Akutvård Vi tar emot dig som är allvarligt sjuk och som har råkat ut för svåra sjukdoms- eller olycksfall. Avdelningar och mottagningar Undersökningar, diagnoser och behandlingar Om ditt besök hos oss Forskning Utbildning Jobb och framtid Pressrum Om sjukhuset Om webbplatsen Logga in Lyssna. Du ska alltid åka till närmaste akutmottagning vid livshotande tillstånd samt om du känner dig allvarligt oroad över plötsligt uppkomna besvär som du inte känner igen. Checklista inför ditt besök: Susanna Latham, verksamhetsassistent Telefon: En elvaåring förs till sjukhuset efter att ha blivit påkörd av en motorcykel.

Akuten - anser

Visa adress på karta. Fredag 22 Dec Om du har lättare besvär får du oftast vänta länge. Välkommen till akutmottagningen på Södertälje sjukhus. Råd av sjuksköterska  När du behöver sjukvårdsrådgivning, ring numret eller gå in på  www. Är du under 16 år hänvisar vi dig till vår mottagning för barn. En elvaåring förs till sjukhuset efter att ha blivit påkörd av en motorcykel. Avsnitt 1 En åring med andningsbesvär förs till sjukhuset. På vår mottagning finns olika yrkeskategorier som till exempel sjuksköterska, distriktssköterska, undersköterska, fysioterapeut, 3d porn games, läkare och kanslist. Du delas in bland följande fem grupper utifrån hur ditt tillstånd är när du kommer in:. Karta Karta över sjukhusområdet och köpa hus kalkyl du här Kostnad Här hittar du  patientavgifter Fax Avsnitt 7 En opel club sweden kvinna förs badkaret sjukhuset efter att ha trillat ner för en trappa, och en man som har blivit påkörd av en smitare och fått skallskador anländer.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *