Branas.se

branas.se

Vi finns på YouTube med kanalen skibranas där vi presenterar video som visar våra stugor men även Branäs backar och skoterlederna på Branäsberget. På Instagram är vi också representerade med användaren skibranas. Följ den så får ni se bilder från Branäs löpande under säsongen. De senaste bilderna visas även. Fakta och bilder på våra stugor i Branäs i bloggformat. Klicka vidare för att se utförliga beskrivningar av varje boende med video och bilder. Vi har ingen automatisk bokning utan du skickar ett mail, till stugan direkt eller till [email protected] Det finns bokningsformulär eller bokningslänk längst ned på varje stugas "egna sida". Där visas vilka perioder som är lediga och sedan väljer man önskade perioder i en nedrullbar listruta. Hur man bokar liftkort, skidskola.

Branas.se - anser riksdagen

En hotell-känsla där sänglinne och slutstäd ingår. Mysiga lägenheter för den skidälskande familjen. Boka vinterns äventyr redan nu! Smakfull inredning och stora sällskapsytor för trevliga stunder tillsammans. Mysiga och välutrustade timmerstugor på 98 kvm med 10 bäddar fördelade på 4 sovrum. Tips på boenden Rymliga och smakfullt inredda stugor med öppna allrum med kök, rejäla sovrum och braskamin.

Branas.se - ska

Skulle du vilja komma långt ut i den Värmländska vildmarken kan du testa skotersafari eller åka hundspann. Boende med närhet till backar, barnaktiviteter, skidhyra, livs, restaurang och After ski. De är breda och det finns plats för både klassisk längdskidåkning och för de som hellre vill åka skate. Lägenheter med gångavstånd till bland annat barnaktiviteter, skidhyra, livs, restaurang och afterski. Kul att du är intresserad av att boka din skidresa hos Branäs! Njut av varmt bastubad eller vila fötterna framför braskaminen efter en lång dag i backen.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *